PerformNow Kollektionen

Leder du efter den perfekte kombination mellem elegance og komfort? Så er den seneste PerformNow-kollektion perfekt til dig. Denne elegante kollektion er afsluttet med fine detaljer og byder på de nyeste teknologier og innovationer. Få mere at vide om PerformNow-kollektionen på denne blog.

Alt til stævne og træning

PerformNow-kollektionen er lavet til ryttere, der sætter høje standarder for komfort og pasform. Derudover byder kollektionen på alt det væsentlige for en 'fremragende præstation' under træning og stævne. Kollektionen består af stævnejakke, stævnebluser, ridebukser, sadelunderlag, hut og strømper.

Med de nyeste teknologier

Alle produkter i PerformNow-kollektionen har de nyeste teknologier, hvilket bidrager til optimal ydeevne. For eksempel har stævneblusen og underlaget en speciel finish, der reflekterer kropsvarmen tilbage til kroppen. Dette kan resultere i øget iltniveau og blodcirkulation.

Færdig med luksuriøse materialer

PerformNow-kollektionen er afsluttet med fine glitterdetaljer for et elegant look. Derudover er varerne udstyret med luksuriøse materialer, der sikrer 100% komfort og opnår perfektion i pasform og maksimal bevægelsesfrihed.

Andre blogs

Se alle
Giftige planter
Blog - Horsemanship