Blog - Horsemanship

Nyder du også at arbejde med din hest i frihed, og synes du variation i din træning er vigtig?
 

Bidløs ridning

For heste med en følsom mund kan lidt være irriterende at ride med bid, en bidløs trense kan derfor være en løsning! Ved at bruge en anatomisk bidløs trense undgår du tryk i munden samt andre følsomme punkter og nerver i hestens hoved. Bidløs Ceto Trense er en velegnet trense til heste med følsom mund og hoved. Denne trense er en multifunktionel bidløs trense, der kan bruges på forskellige måder. Perfekt hvis du bruger flere typer bidløse trenser eller hvis du endnu ikke ved hvilken version der er bedst til din hest. 


Ridning i frihed

Udover at ride uden bid, kan du selvfølgelig også ride uden sadel! Dette er ikke kun for sjov, men øger også din følelse af ridning, tilliden mellem dig og din hest, og du kan forbedre dit sæde. At ride uden sadel er bare ikke altid behageligt. For at gøre det så behageligt som muligt kan du bruge en lammeskindssadel. Lammeskindssadlen, super soft, er udstyret med aftagelig imiteret pels og robuste stigbøjler for et blødt, stabilt sæde. Den anatomiske form og skridsikre lag sikrer en god position på din hest. Foretrækker du at ride i fuld frihed uden sadel og trense? Brug derefter en cordeo til at styre din hest uden behov for en trense.
 

Variation i ridning

Variation i din træning er vigtig for at holde det sjovt for dig og din hest. Når alt kommer til alt, hvem bliver glad af at gøre det samme hver dag? Skift derfor din træning med jordarbejde, gå for eksempel efter bidløs træning. Med et multifunktionelt rebgrimesæt kan du gå begge veje! Rebgrimen er velegnet til at ride med eller uden bid. Derudover kan du bruge grimen til jordarbejde og naturlig horsemanship med de aftagelige tøjler

Andre blogs

Se alle
Giftige planter
Blog - Horsemanship