Husted Vintage

Husted Vintage er vores secondhand koncept, som du kan finde i vores butik eller handle med gennem Facebook og Instagram.
Du kan finde link til Facebooksiden her Husted Vintage FB og Instagram her Husted Vintage Instagram.
 
Hos Husted Vintage kan du købe og sælge secondhand rideudstyr til både hest og rytter.
Vi bestræber os på kun at tage de fineste varer ind, og stadig med fokus på at få et bredt udvalg, så der er noget til alle.
 

Hvis du vil købe hos Husted Vintage:

Hvis du ønsker at købe udstyr eller tøj hos Husted Vintage kan du gøre dette i vores butik eller på Facebook og Instagram.
Grundet, at det er et secondhand koncept, så har vi ikke flere størrelser på lager medmindre andet fremgår.
 
Vi returnerer heller ikke vores secondhand varer – de er købt som besæt. Dette gælder også, hvis man køber over Facebook eller Instagram.
Vi vil give så mange informationer vi kan omkring varerne, men ellers er det eget ansvar at spørge ind til specifikke ting omkring varen.
 

Hvis du vil sælge ting hos Husted Vintage:

Ønsker du at sælge dit secondhand udstyr hos os så vil du få 60% af det solgte beløb. HesteHustet tager 40% i kommission fra os for dine solgte varer.
Dine varer vil komme til at være hos os i en periode på 3 måneder, hvor vi vil markedsføre dem gennem Instagram og Facebook samt stå for alt det administrative omkring dine varer. Når perioden er udløbet har man 1 måned til at afhente de varer som ikke er solgt. Priserne sættes efter kundes ønske, enker efter butikkens bedste vurdering. 
 

Indlevering:

Du kan indlevere dine varer i vores åbningstider, som er 12-17 i hverdagene og 10-14 om lørdagen. Det er forskelligt, hvilke dage vores Husted Vintage ansvarlige er i butikken
derfor må du meget gerne have forberedt en prisliste på dine varer, hvis du har en klar idé om, hvad du ønsker at modtage for dem. Ellers prissætter vi varerne i butikken.
Vi tager ligeledes kun imod varer som er vasket og pudset.
 
 
OBS
Vi tager ikke imod hjelme af sikkerhedsmæssige årsager.
Alle varer afleveres på eget ansvar