Om HesteHuset Husted

HesteHuset Husted er Djurslands største Rideudstyrsbutik.

I vores 400m2 store butik i Følle, Rønde sælger vi rideudstyr, foder, gaveartikler og brugt tøj og rideudstyr ( Husted Vintage)  til ryttere og heste i alle aldere.

Vi arbejder hårdt på at få en super sammensætning af produkter, der vil være til inspiration og nytte for dig og din hest i jeres daglige omgang samt træning.

Vi søger at have et sortiment, der passer dig - fra din første undervisningstime på rideskolen, til dagen hvor du stiller op til konkurrence på din toptunede pony eller hest.

Vi glæder os til at lære dig og din hest at kende, og høre hvad det lige bestemt er DU står og mangler.

Du finder os her som WEB-butik, på Facebook, Instagram og i vores inspirerende, flotte og hyggelige butik i Rønde -  hvor der altid er plads til en heste snak.

 

 

Navnet HesteHuset Husted og det ovale logo.

I året 1904 startede Theodor Husted som skindhandler i Hillerød, i ejendommen Helsingørsgade 11, Hillerød

Sønnen Chresten vender i 1926 hjem fra et ophold i USA og går ind i firmaet. Nu begynder man at handle med læder og tilbehør til sadelmagere - navnet bliver "Th. Husteds Læderhandel"

1935: Forretningen udvides med lædervarer, tasker, handsker samt pelsværk. Får eget bundtmageri med en svend og to syersker.

1947: Cresten Husted dør og forretningen drives videre af hustruen Gerda (Henriettes farmor) og sønne Carsten.

1963: Carsten overtager forretningen, og der udvides og ombygges; og navnet " "Læderhuset Husted" tages i brug.

1990: Carsten dør og hans hustru Alice overtager driften helt frem til 2004, hvorefter forretningen ophører.

Så da navnet på Henriettes butik skulle findes var det ikke svært - den kunne ikke hedde andet end "HesteHuset Husted" og det gamle logo fra 1963 blev fundet frem og taget i brug igen.

 

 

 

Foderrum

Før man træder ind i butikken, træder man ind i vores foderrum, hvor vi har alt til at gøre hestemaverne glade. I vores foderrum har vi alt fra lucerne, foder, hestebolcher, tilskudsprodukter til meget andet staldtilbehør. 

Venlig betjening

Inde i butikken er du altid sikret høflig og venlig betjening. Du kan blandt andet være heldig at møde disse tre i butikken, ellers står vi medarbejdere altid klar til at give dig kyndig og personlig rådgivning.