Nytår og fyrværkeri

Tiden går og vinteren er ovre os. Vinter byder på koldt vejr, energiske og nogle gange meget opmærksomme heste. Udover vejrskift og heste der er på dupperne, går vi også julen og ikke mindst nytåret i møde. De fleste hestemennesker, og generelt bare dyremennesker, kan vist godt nikke genkendende til, at denne årstid kan være lidt stressende for vores kære dyr. Fyrværkeriet og de høje bragende lyde har tit en effekt på vores elskede dyr, og de stresser og bliver mere nervøse end højst nødvendigt. Nogle har en tendens til at dope hunden, hesten eller katten, mens andre bare skruer op for musikken så det overdøver de høje lyde udefra. Dette er ikke altid vejen frem. Vi mener, at vores dyr kan komme trygt og sikkert igennem nytåret med Statera.

Statera har udviklet et tilskud til hesten og hunden, som med fordel kan bruges i forbindelse med nytår – og ellers bare hvis man har et dyr der er let påvirkeligt og har tendens til at blive stresset. Pastaen fungerer perfekt under transport, ved stress og nervøsitet, ved udsættelse for nye miljøer og når der er fyrværkeri og tordenvejr. Stay Calm Paste er en enestående pasta, som består af en kombination af Tryptofan, Magnesium, B-vitaminer og beroligende urter. Tryptofan og Magnesium er velkendte tilskud, som afhjælper stress og nervøsitet hos dyret. Udover førnævnte er der også tilsat udvalgte urter og B-vitaminer, hvilket er kendt som stressvitaminet. Pastaen består derfor af en helt unik blanding, der med garanti kan berolige dit dyr.

Statera Stay Calm Paste virker modsat bedøvelsesmidler ikke sløvende på dyret, men nedsætter derimod de faresignaler dyret modtager i hjernen. Ved at anvende Statera Calm Paste øger dyret produktionen af Serotonin i hjernen. Serotonin er en neurotransmitter der overfører nerveimpulser fra celle til celle og hjælper med at regulere nervesystemet. Pastaen virker allerede efter halvanden time og er effektiv i hele 12 timer. Tilskuddet er let at anvende og dit dyr vil takke dig for det. Derudover efterlader tilskuddet ingen bivirkninger ved dyret og er selvfølgelig 100% naturligt. 

Så kom trygt og sikkert igennem nytåret, med et glad og tilpas dyr.


Andre blogs

Se alle
Giftige planter
Blog - Horsemanship