Hold varmen til vinter med Coach Jacket fra WHIS.NL

Vejret skifter og bliver ligeså stille koldere og koldere. Derfor er det vigtigt at have den rette påklædning på, når man skal i stalden, på gåtur med hunden eller hvis man er groom eller underviser, som står stille i flere timer om dagen. Her er Coach Jacket Long en super mulighed. Jakken er lækker, vandtæt, varm og komfortabel - alt hvad man har brug for i de kolde vintermåneder. Udover dette er jakken udstyret med en opvarmningsfunktion, som kan aktiveres via en app på telefonen eller via knappen ved brystet på jakken. Opvarmningen sker ved ryggen og i for-lommerne, hvilket giver super varme til resten af kroppen. 

Før denne opvarmning kan ske, skal jakken være tilkoblet en powerbank. Powerbanken tilslutter man via en ledning i inderlommen i jakken. Dernæst skal powerbanken tændes, og så kan du begynde at opvarme din jakke. Varmen i jakken kan som sagt aktiveres via en app eller knappen på jakken. Når du skal aktivere varmen på jakken, skal der trykkes på knappen indtil den lyser blå. Når knappen lyser blåt er jakken på den koldeste setting. Hvis man trykker en gang til lyser knappen orange, som betyder jakken er på "medium" setting. Hvis man trykker en sidste gang lyser knappen rød, hvilket vil sige jakken er på den varmeste setting. Når varmen skal aktiveres via appen er det vigtigt at have downloadet appen I Warm3. Herinde kan du tilkoble jakken via Bluetooth, hvorefter du så kan regulere varmen mere præcist en via knappen. 

Så er du en frossenpind? Og kan du næsten ikke overskue tanken om at skulle bevæge dig ud i det kolde vejr? Så er WHIS.NL varme-jakken lige noget for dig. 


Andre blogs

Se alle
Giftige planter
Blog - Horsemanship