Fritidstøj til outdoor

Her hos HesteHuset Husted forhandler vi, som navnet indikerer, udstyr til hest og rytter. Men vores produkter henvender sig også til mange andre end de hesteglade mennesker. Beklædning og diverse staldstøvler til rytteren skal tit og ofte kunne holde til alt slags vejr, men samtidig være behageligt og åndbart. Derfor passer mange af vores produkter også til outdoor menneskene, som elsker at bruge adskillige timer udenfor uanset vejr. En stor del af vores produkter er nemlig vandtætte, åndbare, bevægelige og yderst komfortable. På den måde dækker vi alle behov der måtte være til en aktiv udendørs livsstil. 


Støvler og strømper til alt slags vejr

Elsker du at være udenfor? og kan du bruge mange timer på at være aktiv udenfor i alt slags vejr? Så følg endelig med her. Vores sortiment består nemlig af meget lækkert udstyr, i form af beklædning, tasker og støvler, som kan holde til den aktive udendørs livsstil. 

Vi har blandt andet mange forskellige støvler, som er helt perfekte til outdoor entusiasterne. Vi har både lange og korte støvler samt støvler med og uden foer. Disse har vi i flere forskellige prisklasser, så vi dækker ethvert behov samt pengepung. Vores støvler er fremstillet i høj kvalitet, så du er sikret uovertruffen komfort i de mange timer du går og står. Støvlerne er nemlig fremstillet med gode tekniske og funktionelle såler, som også virker skridsikre - så du er sikret i alt slags terræn. Derudover er størstedelen af vores støvler fremstillet med vandtætte egenskaber, så de kan holde til outdoor livet og vejret der følger med. 

Til støvlerne ville et par strømper i enten lang eller kort model, også være en god ide. På en kold vinterdag kan du med fordel bruge et par lækre lange alpaca strømper fra Dubarry, så dine fødder holder sig varme i de mange timer udenfor. Strømperne varmer nemlig fødderne og hele vejen op til knæet - derfor en helt perfekt strømpe til et par lange støvler. Det kunne også være du var mere til de korte støvler og derfor ville blive gladest for en kort strømpe - så kunne du med fordel vælge en sport strømpe fra Pikeur. Disse strømper er yderst komfortable og utrolig åndbare, hvilket er helt ideelt til de aktive outdoor mennesker. 

 

Smarte handsker til udendørsbrug

Til en naturelsker ville et par handsker også være en super ide, i hvert fald til når kulden presser på udenfor. Det vigtigste for et par handsker til udendørsbrug er at de er vandtætte og/eller med foer, alt afhængig af hvor koldt der er udenfor. Foeret er med til at sikre at dine hænder og fingre holder sig varme og behagelige, hvor de vandtætte egenskaber derimod er behjælpeligt på at holde dine hænder tørre i alt slags vejr.  Du kunne med fordel vælge den kendte Weldon handske fra Roeckl, som er en forholdsvis tynd og let handske med varmt foer indvendigt, og den har ovenikøbet grip i håndfladen så du er sikret et godt greb i de forskellige ting du nu måtte holde i. Dog er denne handske ikke vandtæt, men den er touch-screen venlig så du kan betjene din telefon helt uden at skulle have handskerne af. Det kunne også være du istedet skulle have en tyk og vandtæt handske, og her ville Wynne handsken fra Roeckl være et fremragende bud. Denne handske er helt perfekt til det meget kolde vejr, da den er forholdsvis tyk og forret, så dine hænder holdes dejlig varme. Derudover er Wynne handsken vind- og vandtæt, så disse handsker er helt perfekt til mange timer udenfor i det kolde vejr. 


Beklædning i funktionelle materialer

Når man bruger mange timer udenfor, og er aktiv imens, er det smart at have beklædning på dertil, som ordsproget lyder; Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning.

Der er selvfølgelig stor forskel på, hvilket tøj man skal iklæde sig i de forskellige sæsoner. Men som udgangspunkt vil en tætsiddende baselayer være super som det inderste lag, eller eneste lag. En baselayer er oftest fremstillet i gode strækbare materiale, som gør det nemt og let at være aktiv i flere timer. Derudover er de oftest fremstillet med åndbare egenskaber, som også giver optimale betingelser for en aktiv livsstil udendørs. Udover en baselayer kunne man med fordel have en overgangsjakke med samme egenskaber, og til sidst en jakke i et vandtæt materiale, så man kan være ude i alt slags vejr. Derudover kunne et par overtræksbukser i enten regn- eller vintermodel også være en gode ide. Med et par overtræksbukser er du nemlig også beskyttet mod regn- og snevejr.

Ja…der findes altså ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. 


Livsstil

Til sidst har vi i HesteHuset Husted også flere forskellige livsstilsprodukter. Meget af vores beklædning behøves nemlig ikke kun at kunne bruges i hesterelaterede henseende, men kan derimod også bruges af ikke hesteinteresserede mennesker. Et par overtræksbukser kan for eksempel bruges til meget andet end en tur i stalden, såsom skiferier, skole og i fritiden. Derudover har vi også flere forskellige huer, pandebånd, halstørklæder, rygsække, hundetilbehør, tæpper og puder. 


Køb alt dit fritidstøj hos Hestehuset Husted


Vi håber, at du er blevet meget klogere på, alt det beklædning vi har til outdoor menneskene samt vores livsstilsprodukter. Du kan nemlig finde alt det essentielle hos os, hvor vi sørger for bredt udvalg, skarpe priser og hurtig levering.


Vi har et skønt udvalg til outdoor menneskene, så når du skal bruge noget nyt fritidstøj eller et par slidstærke støvler, kan du regne med os.


Hvis du mangler rådgivning og vejledning i valg af beklædning og støvler, er du altid velkommen til at besøge vores fysiske butik eller give os et kald på +45 22 60 00 85, så du ender med at vælge det helt rigtige.


Vi vil nemlig altid gerne give vores kunder den bedste oplevelse, når de handler hos os. Derfor glæder det os også at se, at vores kunder giver os en fremragende rating på Trustpilot.


Andre blogs

Se alle
Giftige planter
Blog - Horsemanship