Det er tid til forårsrengøring

Ikke nok opbevaring til alt dit hesteudstyr? Lader du dine ting ligge overalt? Eller kan du bare lide lidt praktisk? Et nyt år betyder tid til forårsrengøring og lidt orden i din stald. Det lyder som et job, du hellere vil udsætte. Men med en række QHP-produkter bliver orden og oprydning nemt!

Hestedækkener

Et fleecetæppe, stalddækken, udedækken og så er vi langt fra færdige. Du har selvfølgelig et dækken til alle vejrforhold. Men din hest har kun én på ad gangen. Så hvor skal man hen med alle de andre dækkener? Med opbevaringstasken, bliver dette meget nemmere. Ikke nok med at du kan opbevare dækkener pænt herinde, du holder dem også rene, og du kan nemt tage dem med dig ved hjælp af håndtagene på opbevaringstasken. Og hvis du vil skjule din underlagsafhængighed, er denne opbevaringstaske også meget velegnet, fordi der altid er plads til et mere... Så grund nok til at købe en ny med det samme! Som det seje underlag fra den nye Orlando kollektion, som du åbenbart har haft øje med hele tiden.

 

Benbeskyttelse og plejeudstyr

Løse ting som børster og benbeskyttere bliver ofte liggende. Med den stabile organisator af QHP kan du nemt skabe orden i kaosset. På grund af de forskellige lommer kan du lægge alverdens ting væk. Du kan nemt hænge op og organisere og så er den også nem at flytte. Så en win-win situation!

 

Trense og grimer

Efter du har renset din trense, kan du hænge den på trensekrogen. Men du kan også opbevare eventuelle træningshjælpemidler eller grimer der. Det holder dem ude af vejen og pæne og rene. Har du et skab til dit udstyr? Sæt derefter trensekrogen på indersiden af døren. Dette skaber ekstra opbevaringsplads, altid praktisk!

 

 

Pænt i ejendommen

Hvis alt i stalden er rent og i orden, så skal gården selvfølgelig også være pæn og ryddelig. Intet er bedre end en ren og ryddelig have. Hvis din hest gøder, er det klogt at samle det op med det samme. På denne måde forhindrer du et snavset miljø og irriteret staldkammerater. Og med QHP's opsamler er det også bare et hurtigt arbejde!

 

Med alle disse tips er du klar til din store forårsrengøring! Et andet tip til ekstra tilfredshed? Tag et før og efter billede!

 


Andre blogs

Se alle
Giftige planter
Blog - Horsemanship