Handelsbetingelser

Salgs - og leveringsbetingelser for varer købt i web-butikken. 

Alle varer er prisfastsat i dkr og er incl. dansk moms og andre danske afgifter.

Forbehold

 

1. Fragt priser

Afhentning i butikken: Fragtpris = 0,- dkr

Alternativt kan vi sende med Post Danmark med direkte leverance til din bopæl eller arbejdssted.

Forsendelse i Danmark: Fragtpris 50,-dkr pr forsendelse under 499,-

Forsendelse til Norge og Sverige: Fragtpris = 200,- dkr

Hvis fragten bliver urimelig dyr i forhold til varens værdi vil vi tillade os at kontakte dig for en evt. anden forsendelsesform.

På alle varer i butikken er den forventede leveringstid 1-4 arbejdsdage efter modtagelse af betaling. Hvis varen ikke kan leveres inden for denne tidsramme, vil der blive fremsendt en mail.

Vi tager forbehold for udgåede varer, udsolgte varer, varer i restordre, trykfejl og prisændringer. HesteHuset Husted kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer. 

à Leverancer til en værdi over 500,- dkr fremsendes fragtfrit i Danmark. Ved betaling med betalingskort trækkes beløbet først på din konto, når varerne afsendes.

 

2. Betaling

Betaling modtages med Dankort og Visa/Dankort samt med de fleste Internationale kredit kort .

Betalingen trækken først i det øjeblik varen afsendes.

Desuden er det muligt at betale via bankoverførsel.

 

3. Modtagelse

Ved modtagelsen er det vigtigt at du kontrollerer, at varen er intakt og ikke har lidt overlast i forbindelse med transporten. Der må max. gå 3 hverdage inden anmeldelse af en transportskade. Herefter kan HesteHuset Husted ikke holdes ansvarlig for transportskader.

Er ordren sendt med Post Danmark, og har du åbnet pakken, skal du henvende dig på posthuset med varen og reklamere overfor Post Danmark.

Anmeldelse af beskadigede varer skal ske til HesteHuset Husted skriftlig via e-mail.

Negativt er en reklamation ikke gyldig.

Der skal desuden ved modtagelse kontrolleres, at det er de(n) korrekte vare(r) der er leveret.

 

4. Reklamation/Fejllevering

- Rengjort og mod bon

Hestehuset Husted yder 2 års reklamationsret i henhold til dansk købelov, omfattende fabrikations og materialefejl, der konstateres ved normalt brug. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader og slidtage, der er opstået ved forkert brug, ringe vedligeholdelse, vold eller indgreb i varens funktion. Alle reklamationer skal meddeles til os hurtigst muligt efter skadens opståen. Har du fået defekte eller fejlleverede varer, eller ønsker du at reklamere over en vare, skal det ske til HesteHuset Husted via mail, med angivelse af fejlen og kopi af den oprindelige faktura. HesteHuset Husted skal kontaktes inden varerne sendes retur. Vi tager forbehold for mindre ændringer af varerne i forhold til billedet, idet producenter kan foretage løbende ændringer.

Man må under ingen omstændigheder tage en vare i brug, før reklamationen er færdigbehandlet.

 

Vi reparerer eller ombytter og sender en ny vare, når vi har modtaget den reparerede/udskiftede vare tilbage fra leverandøren. HesteHuset Husted dækker transportomkostninger i forbindelse med fejllevering, vi fremsender returseddel til påsætning på pakken. Ikke synlige defekter skal meldes til HesteHuset Husted senest 7 dage efter modtagelsen, det er derfor vigtig inden for denne tid at du/ i kontrollere varen. Reklamationer efter de 14 dages returret fremsendes for kundens regning.

 

5. Returnering/Fortrydelse

Du har mulighed for at fortryde dit køb indenfor 14 dage efter du fysisk har modtaget varen(e). Du skal blot inden fristens udløb have sendt varen(e) retur til vores adresse. Varen skal sendes til vores firmaadresse og ikke til afhentning på et posthus.

Varen(e) skal fremstå i samme stand og mængde. Fortrydelsesretten gør sig ligeså gældende i tilfælde af, at kunden undlader modtagelse af varen.

Vi tager ikke specialfremstillede varer retur. F.eks. varer med broderi, eller bestillingsvarer herunder støvler - samt udsalgs- og eller tilbudsvarer.

HesteHuset Husted hæfter ikke for forsinkelser af bestillinger, forudsaget af leverandører eller andre.
 

Originalemballagen skal desuden returneres i en stand, der gør et videresalg muligt, idet der på emballagen kan være anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse såvel som mål/værdier som er nødvendig information for vore kunder. 

OBS: Vi tager ikke varerne retur, hvis der er skrevet på emballagen. Kunden har selv ansvaret for, at varen kommer frem i hel stand.
 

Varer returneret pr. efterkrav eller ufranco indløses ikke.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Returnerede varer krediteres minus fragtomkostninger. Hvis varen var fremsendt fragtfrit fratrækkes en standard post pakke omkostning. Ved returnering af sadler fratrækkes porto i henhold til Post Danmarks takster. Har du modtaget varerne fragtfrit og kommer beløbet under vores grænse for fragtfri forsendelse fratrækkes et fragtgebyr i relation til fremsendelses metoden. 

Refusion af det betalte beløb sker først efter vi har modtaget betalingen - på alle kreditkort ud over Dankort går der 45 dage før vi modtager afregning. Refusionsion foregår af sikkerhedsmæssige årsager via tilbageførsel af beløbet eller om nødvendigt via bankoverførsel.

 

6. Ombytning ved forkert størrelse

Varer kan ombyttes ved køb af fejlstørrelse inden 14 dage efter at du har modtaget varerne. Originalemballagen skal returneres i en stand, der gør et videresalg muligt. Vi tager ikke varerne retur, hvis der er skrevet på emballagen. Alle originale etiketter skal være intakte. Varen skal være ubrugt og uden nogen form for tilsmudsning eller lign. Dog må varen godt prøves, lædervarer må ikke tages i brug eller tilsmudses. Sadler skal være helt uden synlige mærker ellers vil der være et fradrag på 10% af sadlens pris. Kunden har selv ansvaret for at varen kommer retur i hel stand.

Der vil være et fragt gebyr på fremsendelse af ny vare.
 

7. Håndtering af personoplysninger

For at du kan få din bestilling leveret, skal vi bruge dit navn og postadresse. Oplysningerne videregives eller videresælges ikke til tredjemand. De vil kun blive brugt i HesteHuset Husted markedsføring over for dig, hvis du udtrykkeligt har accepteret det. Dine oplysninger bliver gemt på ubestemt tid og du kan når som helst blive slettet fra kundekartoteket ved at sende os en mail på hestehusethusted@gmail.com

 

Betaling med internationale kreditkort

Ved betaling med Internationale kreditkort tillægges et gebyr.

CVR: 32691226

Retur adresse

HesteHuset Husted, Randersvej 3b, 8410 Rønde - Denmark

Leverandør betingelser

Vi har følgende betingelser for modtagelse af varer fra leverandøre:

Betalings betingelser accepteres kun som værende minimum 30 dage

De 30 dage starter ved modtagelse af varene, uanset dato på faktura.

Varene returneres efter meddelse på sms eller mail til leverandørene hvis pris og produkter ikke lever op til de aftaler der er blevet lavet på bestillingstidspunktet.